foto

Gil Frye

  • nar. 16.11.1918
    New York, USA
  • zem. 2.7.2000 (81 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Code 645 (TV film) - a.z.
1965 Very Special Favor, A
1964 Candidate, The
1961 The Continental Twist
Three Blondes in His Life
1960 The Music Box Kid
1958 Cry Terror!
1956 Death of a Scoundrel
The Steel Jungle
Tím hůř, když padnou
1955 Chicago Syndicate
Finger Man
Jump Into Hell
1954 Dragon's Gold
Naughty New Orleans
1953 Crazylegs
Fort Ti
Vice Squad
1952 Chained for Life
Confidence Girl
Kid Monk Baroni
Ocelová past
The Star
V osidlech noci
1951 Disc Jockey
The Sea Hornet
1950 The Baron of Arizona
The Great Plane Robbery
The Iroquois Trail
Timber Fury
Unmasked
1949 The Threat
1948 G-Men Never Forget
Song of My Heart
Sons of Adventure
The Babe Ruth Story
1947 Bells of San Fernando
1946 Rendezvous 24
South of Monterey
The Gay Cavalier
They Made Me a Killer
Till the End of Time
1944 Oklahoma Raiders
Winged Victory
1943 Palubní střelec
Two Weeks to Live
1942 Prisoner of Japan

TV seriály

1978 Vega$ (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Můj přítel delfín (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Markham (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
The NBC Comedy Hour (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Mickey Rooney Show (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
1952 Craig Kennedy, Criminologist (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Boston Blackie (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1954 Shower of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace