foto

Nina Simone

  • nar. 21.2.1933
    Tryon, North Carolina, USA
  • zem. 21.4.2003 (70 let)
    Carry-le-Rouet, Bouches-du-Rhône, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Wild Tigers I Have Known - a.z.

TV seriály

1990 Querido cabaret (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)

Dokumentární

2017 Can't Stop, Won't Stop: The Bad Boy Story - a.z.
2016 50 ans Montreux Jazz Festival : More than Jazz (TV film)
2015 The Amazing Nina Simone - a.z.
What Happened, Miss Simone? - a.z.
2011 Sing Your Song - a.z.
2003 Nina Simone v Montrealu 1992 (koncert)
1992 Nina Simone: La légende (TV film)
1982 Brel (TV film)
1969 Black Woodstock
Festival panafricain d'Alger
1967 Omnibus (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Ourse bleue, L'
1975 Four Women

Host

TV pořady

1997 HARDtalk (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1987 Sacrée soirée (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1975 Numéro un (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1965 BBC Show of the Week (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace