foto

Magdaléna Schwingerová - Mutňanská

  • nar. 5.3.1915
    Nemšová, Rakousko-Uhersko
  • zem. 11.11.1993 (78 let)
    Žilina, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Dialóg 20-40-60
1964 Senzi mama
1955 Štvorylka
1940 Adam a Eva

Dokumentární

2013 Prvá (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace