foto

Lucy Sheen

  • nar. Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dim Sum
2013 Something Good
1996 Tajnosti a lži
1992 Hlavní podezřelý: Neviňátka (TV film)
1988 Business as Usual
1986 Ping Pong

TV seriály

2017 Meet the Nativity (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S06E03)
2004 Nighty Night (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Chelworth (TV seriál)
Children's Ward (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace