foto

Douglas Henderson

  • nar. 14.1.1919
    Montclair, New Jersey, USA
  • zem. 5.4.1978 (59 let)
    Studio City, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Zig Zag
1969 Pendulum
1968 Stay Away, Joe
1967 Nedělejte zmatek
1966 Fireball 500
1965 Písečný ptáček
1964 Amerikanizace Emilky
1963 Black Zoo
Johnny Cool
1962 Mandžuský kandidát
1961 Sniper's Ridge
1960 Cage of Evil
Captain Brassbound's Conversion (TV film)
1958 No Place to Land
1957 Book of Acts Series, The
God Is My Partner
Invasion of the Saucer Men
The Dalton Girls
1955 King Dinosaur
Mad at the World
The Shrike
1954 Superman's Peril
1953 Abbott and Costello Go to Mars
Odtud až na věčnost
Válka světů
1952 Back at the Front
Eight Iron Men
Fearless Fagan
Velký Jim McLain
1951 Flying Leathernecks
1945 A Guy, a Gal and a Pal
Operace Burma
Over 21
1944 She's a Sweetheart

TV seriály

1975 Bronk (TV seriál)
1974 Lincoln (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Behold Eck! (S02E03)
The Chameleon (S01E31)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Architects of Fear (S01E03)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Artful Dodger (S03E09)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky