foto

Andreas Althoff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Toni, männlich, Hebamme - Eine runde Sache (TV film)
2019 Eine Klasse für sich (TV film)
2018 Bier Royal (TV film)
2017 Der Gutachter - Ein Mord zu viel (TV film)
Mordkommission Königswinkel - Liebe bis über den Tod (TV film)
2016 Die Glasbläserin (TV film)
Minuta ticha (TV film)
2015 Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
Tod auf der Insel (TV film)
2014 Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
2013 Die Erfinderbraut (TV film)
Die Kronzeugin - Mord in den Bergen (TV film)
Herzdamen an der Elbe (TV film)
2012 Heiraten ist auch keine Lösung (TV film)
Odkaz hříšnice (TV film)
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
Für immer 30 (TV film)
Für immer daheim (TV film)
Lügen haben linke Hände (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
2010 Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
Místo činu: Ztracená vzpomínka (TV film)
2006 Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
Hunde haben kurze Beine (TV film)
Tod einer Freundin (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - 50 Stunden Eiszeit (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombenstimmung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombige Aussichten (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Der Kronzeuge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Familienbande (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Leiche auf Abwegen (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Wunderkinder (TV film)
2003 Smrtelné nebezpečí (TV film)
2001 Björn aneb potíže s byrokracií
2000 Geier im Reisrand (TV film)
1997 Große Lacher, Der
1996 Und keiner weint mir nach

TV seriály

2018 Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
2017 Über die Grenze (TV seriál)
2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Nachtgang (E06)
Hitzschlag (E05)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
Querschläger (E03)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Der Beutegänger (E02)
Tod am Weiher (E01)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Männerherzen (S02E08)
Versteckte Wahrheiten (S02E07)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Aus der Bahn (E11)
2009 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergessen und vergeben (E10)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der schwarze Mann (E09)
Wut im Bauch (E08)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2002 Schulmädchen (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

1988 Legendy z historie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky