foto

Maurice Cain

  • nar. 1945

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Inspektor se vrací (TV film)
2014 A Poet in New York (TV film)
2009 Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
Skellig (TV film)
2007 Rozvodoví advokáti (TV film)
2006 Chatterley Affair, The (TV film)
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
2003 Absolutní láska (TV film)
2002 A Good Thief (TV film)
Pláč (TV film)
2000 Wyvernská záhada (TV film)
1998 Echo, The (TV film)
Francouzova zátoka (TV film)
1993 Comics (TV film)
Entre chien et loup
1988 Záchranná akce
1985 Heart of the High Country
Max Headroom (TV film)
1983 Poslední pirát
1981 Bankovní loupež

TV seriály

2019 Rudí zrádci (TV seriál)
To jsem já (E06)
Jackson (E05)
Rae (E04)
další epizody (6)
2018 Trauma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently and the New Age (S08E02)
Gently Liberated (S08E01)
2015 Home Fires (TV seriál)
2013 Vesnice (TV seriál)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2005 Egypt (TV seriál)
Záhada Rosettské desky (E05)
Chrám Ramesse Velikého (E04)
Prokletí Tutanchamona (E02)
další epizody (4)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Den orla (S01E04)
Lekce vraždění (S01E03)
Bílé pírko (S01E02)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1998 Looking After Jo Jo (TV seriál)
1996 Rhodes (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
1992 Gone to Seed (TV seriál)
1989 Endless Game, The (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Intimate Contact (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)

Dokumentární

2003 Koloseum - římská aréna smrti (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky