foto

Alexej Michajlov

  • nar. 31.1.1945 (75 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Navažděnije
2019 Za kulisami
2018 Sila obstojatělstv (TV film)
2010 Mamočki (TV film)
2009 Černý blesk
2006 Fartovyj
2000 Redakcija (TV film)
1996 Naučnaja sekcija pilotov
1992 Tolko ně uchodi...
1991 Firma priključenij
Po Taganke choďat tanki
1986 Barmen iz 'Zolotogo Jakorya'
Plumbum - nebezpečná hra
1985 Něudobnyj čelověk
1984 Prichodi svobodnym
Čas přání
1983 Lunnaja raduga
1982 Rezident se vrací
1981 Mužiki!..
1980 Po dannym ugolovnogo rozyska
Črezvyčajnyje obstojatělstva
1979 Únos Savoje
1978 Konec imperátora Tajgy

TV seriály

2019 Otčajannyje (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Pensilvanija (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
2014 Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Echo vojny (S01E20)
Mamočki (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Založniki (S01E09)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Chitryj chod (S03E12)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
2005 Ochota na asfaltě (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
Čert lysyj (S01E07)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Grjaznyje igry (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky