foto

Dmitrij Sova

  • nar. 9.7.1983 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Čerkasy
2017 Doktor Sčastě
NO-ONE
2016 Foto na nědobruju pamjať (TV film)
Ja s toboju
2015 Dva pljus dva
2013 Polská sibiriáda
2010 Ně skažu
2009 Zázrak
2008 Glupaja zvezda (TV film)
Papírový voják
2007 Ha-Hov

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Referent (TV seriál)
2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Specy (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Katěrina (TV seriál)
Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Pochiščenije (E11)
Selo na miljon (TV seriál)
Svoj čužoj syn (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Včera. Segodňa. Navsegda... (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Viddil 44 (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Grečanka (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
Tolko ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Opasnaja ljubov (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
Osennije cvety (TV seriál)
Pravila ugona (TV seriál)
Svaty 3 (TV seriál)
2008 Tormoznoj puť (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Krovavyje slezy (S03E20)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Samochod (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky