foto

Regine Schroeder

  • nar. 1970
    Wuppertal, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marie Brand und der schwarze Tag (TV film)
2016 Der Chef ist tot (TV film)
Kobra 11 - Vyhoření (TV film)
2014 Einmal Bauernhof und zurück (TV film)
Tatort - Ohnmacht (TV film)
2013 Alles für meine Tochter (TV film)
2012 Pommes Essen
2011 Gekidnapped (studentský film)
Její poslední den (TV film)
2010 Zeiträume
2007 Autopiloten
2006 Comedy dell'Arte (TV film)
1995 Kissenschlacht (TV film)

TV seriály

2015 Rentnercops (TV seriál)
2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kesslers Knigge (TV seriál)
2008 Mannsbilder (TV seriál)
2007 Deutschland ist schön (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Geht's noch? (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Terra X: F wie Fälschung (TV seriál)
1982 Terra X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace