foto

Ljubov Tiščenko

  • nar. 11.7.1940 (78 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bělaja bělaja noč
2010 Propavšij bez věsty
1999 Vaarwel Pavel
Ženskaja sobstvěnnosť
1994 Russkaja simfonija
1992 Děrevňa Chljupovo vychodit iz Sojuza
1991 Sčastlivyje dni
1990 Kogda svjatyje marširujut
1989 Končina (TV film)
1988 Prezumpcija něvinovnosti
1987 Vězučij čelověk
1985 Aplaus, aplaus...
Sněguročku vyzyvali? (TV film)
Vot moja děrevňa...
1984 Milyj, dorogoj, ljubimyj, jedinstvěnnyj...
Přišel Bumbo
Zbraně pro Petra Velikého
1983 Gori, gori jasno (TV film)
Náhradník v akci
Něbyvalščina
Pluj, loďko!
Sreď běla dňa
1982 Oslí kůže
1981 Gibloje dělo
Noč na četvjortom kruge
Vot takaja muzyka...
Čto by ty vybral? (TV film)
1980 Nikudyšnaja (TV film)
1979 Pani Marija
Proč jsi odešla?
Sherlock Holmes a doktor Watson: Krvavý nápis (TV film)
V mojej smerti prošu vinit Klavu K.
1978 Slučajnyje passažiry
Uchoďa - uchodi
1977 Beda
Hloupý Ivánuška
Zolotaja mina
1976 Dlinnoje, dlinnoje dělo
Jediná
Klyuch bez prava peredachi
Sentimentální román
Vesjoloje snovidenije, ili Smjech i sljozy (TV film)
1975 Datla hlava nebolí
Hvězda kouzelného štěstí
1974 Carevič Proša
Odinoždy odin
Poslednij děň zimy
Seržant milicii
1973 Dver bez zamka
Staré zdi
Stopa vede na západ
Špatný dobrý člověk
1971 Povolte start!
Rasskaži mně o sebje
1970 Doroga na Rjubecal
Ljubov Jarová
Mež vysokich chlebov
1969 Mama vyšla zamuž
Razvjazka
1968 Viriněja
1967 Ohněm se nepřebrodíš
Svaďba v Malinovke
1966 Ně zabuď... stancija Lugovaja
1965 Idu na grozu
Pojezd miloserdija

TV seriály

2018 Tajny goroda En (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Moj talisman (S16E13)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Professional (TV seriál)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Už zamuž něvtěrpež (S13E29)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Podarok otca (S07E22)
2011 PPS (TV seriál)
Karmanniki (S01E04)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Krovavyj maršrut (S01E01)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Seť (S01E09)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Portret baroněssy (S06E03)
2003 Mangust (TV seriál)
Vdova na vydaně (S01E09)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Těmnoje pivo, ili urok anglijskogo (S01E07)
Seksot Cyplakov (S01E06)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)
1993 Koň bělyj (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1977 Otevřená kniha (TV seriál)
1975 Strogovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace