foto

Enzo Meniconi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2005 E ridendo l'uccise
Státní rada
2004 Ukrývané děti (TV film)
2002 Assassini dei giorni di festa
Diario di Matilde Manzoni, Il
2001 Domenica
2000 Romanovy: Věncenosnaja semja
1998 Lazebník sibiřský
1997 Auguri professore
Figlio di Bakunin, Il
1996 Il goal del Martin pescatore (TV film)
Mia generazione, La
Rumori di fondo
1995 Assassino è quello con le scarpe gialle, L'
Banditi
Colpo di luna
1994 Bambina di troppo, Una (TV film)
1993 Plašč Kazanovy
1991 Avtostop
1990 Segno di fuoco
Sole buio, Il
Vlak do Petrohradu (TV film)
1989 Disamistade
1988 Cesta zhýčkaného dítěte
Strach a láska
1987 Monaca di Monza, La
Oči černé
1986 Neve nel bicchiere, La (TV film)
Vyšetřování
1984 Muž pro možnou válku
Sicilská spojka
1983 Amore tossico
Parole e sangue (TV film)
1982 Cicciabomba
La gorilla
1981 Baraonda, La
Ženy od hluboké řeky
1979 Muž na kolenou
1978 Ecce Bombo
Hotel Locarno
1976 C'è una spia nel mio letto
Poslední žena
Vai col liscio
1975 Fango bollente

TV seriály

2006 Nati ieri (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1997 Nessuno escluso (TV seriál)
1996 Io e la mamma (TV seriál)
1993 Si, ti voglio bene (TV seriál)
Španělské náměstí (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1990 Il giudice istruttore (TV seriál)
1988 Lékaři lidí (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
1982 Dieci registi italiani, dieci racconti italiani (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky