Reklama

Reklama

Muž na kolenou

  • Itálie Un uomo in ginocchio (více)
všechny plakáty
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Drama. Jedna mrtvola za druhým ale pořád jen drama. Rád bych věděl podle čeho dávají filmům žánry. Losují? Neřekl bych že tento krimi-drama je nutný vyhledat, ale pokud náhodou člověk narazí (jako i já), tak dokáže zaujmout. Když divák rád Italské krimi a podobné, to je ještě lepší. Z herců zaujal hlavně Placido. 3/5 ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Gemma byl pozoruhodný herec.. ale zde moc umění nerozdal, žel i Mistr Damiani občas lehce přestřelí... Příliš utahaný mafiánský snímek. ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Nino, obyčejný dělník zjistí, že na něho byl najat zabiják. Objeví, že byla unesena bohatá žena a že každý s tím spojený je zabit. Avšak on nemá s únosem nic společného a chce nalézt zabijáka, než bude pozdě...Mezitím zabije dva lidi, jednoho velmi vlivného a je na útěku,...Chmurný film o pronásledování. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Fakt plane poliziotteschi, Damiani bol zas len rutiner a aj to nie velmi zrucny ...... plane kulisy, este horsie dialogy .... fakt len liznute po povrchu, nema to ani cim zaujat ..... a radsej vidim v polizzioteschi Gemmu /I Lunghi giorni della vendetta, Zelezny Sef, Tenebre/ nez povedzme Yula Brynnera : 40 % ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Damianiho a jeho nepřekonatelné, trvalé hodnotné, politické, temné, realistické a společensky velmi bezútěšné filmy, přijde si podobně jako u režiséra Petriho na své. Bohužel, kdo má v daném žánru rád přece jen trochu více přímé akce, syrovosti a tuhého násilí musí hledat jinde..Místy trochu nuda, Gemmova role byla však vynikající (on nebyl znám jen díky spaghetti westernům), ale nebyl tu jen Gemma ve své roli Nina Peralta, značně frustrovaného člověka, hledajícího záchranu ze značně složité situace, kdy ohrožena sílou mafie je totiž nejen jeho osoba a jeho důstojnost, ale i rodina. Například takový mladý Placido (hromada poliziesco filmů ještě před tím než vytvořil svou slavnou roli komisaře Corrada Cattaniho) nebo Mann a částečně i Eleonora Giorgi mu byli rovnocennými partnery. Hodně památné na to tomto filmu jsou nejen všechny ty slovní výměny, ale i poněkud zvláštní vztah mezi Gemmou a Placidem. ()

Reklama

Reklama