foto

Christian Byers

  • nar. 31.7.1993 (26 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Snare
2017 Dance Academy: The Movie
2010 Strom
2008 Ester to rozčísne
2007 Prosincoví kluci
2006 Opal Dream

TV seriály

2015 Jste připraveni (TV seriál)
2012 Trable s dospíváním (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace