foto

Igor Pavlov

  • nar. 12.2.1967 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Serebrjanyje koňki
2011 Beglecy (TV film)
Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
1994 Zámek
1993 Komedie ve třetí nápravní

TV seriály

2019 Něvskij (TV seriál)
Posrednik (S04E18)
Bojňa (S04E17)
Gdě moj syn? (S04E13)
další epizody (10)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Osnovnaja zadača (S03E09)
Častnyj zakaz (S03E08)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Čužije sredi svoich (E08)
2016 Šef (TV seriál)
Koněc igry (S04E13)
Mat (S04E10)
Šach (S04E09)
další epizody (10)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Dur (S01E15)
Takaja rabota (TV seriál)
Puť k svetu (S01E30)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Cvety i braslety (S02E09)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
Rutina (S03E14)
Rasšifrovka (S03E11)
2014 Inyje (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Sled Pirani (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tolko raz v godu (S14E08)
Kapkan dlja opera (S14E05)
2013 Krasavica (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Opasnyje kanikuly (S01E03)
Pepel (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vragi (S02E32)
Druzja (S02E31)
Otrava (S02E28)
další epizody (10)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Izvozčik (S13E01)
2012 Bezdna (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Dva kapitana (E23)
Kulinar (TV seriál)
Prijut jamščika (S01E05)
Provincial (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Epilog (S01E24)
Final (S01E23)
Kryša (S01E22)
další epizody (6)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S12E11)
2011 Format A4 (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Ekonomičeskij udar: Časť 2 (S02E06)
Ekonomičeskij udar: Časť 1 (S02E05)
Litějnyj (TV seriál)
Panaceja (S06E08)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Sekretnaja ťurma (S05E03)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Jarosť (S01E24)
Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Gluchar (TV seriál)
Ťma (S02E48)
Genij (S02E47)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nočnoj oborotěn. Časť 2 (S09E28)
Nočnoj oborotěn. Časť 1 (S09E27)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Šantaž (S03E08)
2006 Junkera (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S09E03)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Pazl (E09)
Marta (E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šesťorka (S07E09)
2004 Na viraže (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Čas Iks (S01E03)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Ljubov imperatora (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky