foto

Karl Erik Brøndbo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Harajuku
2017 Ambulanse
2016 Vi kan ikke hjelpe alle
2015 Edith & Aljosja
2014 Jedné noci v Oslu
Staying Alive
2013 Working Stiff
2010 Transatlantická trouba

TV seriály

2017 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2015 Den tilfeldige rockestjernen
2011 En Liten øy i Verden (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky