foto

Valentine Teisseire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 L'Occitanienne
2005 Mes deux maris (TV film)
2004 Un fils sans histoire (TV film)
2001 Sexy ptáci

TV seriály

2007 Clan Pasquier, Le (TV seriál)
2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
2003 Le tuteur (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace