foto

Vilen Babičev

  • nar. 11.5.1971 (47 let)
    Poltava, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koma
Tajna Pečati drakona. Putěšestvije v Kitaj
2018 Trenér
Za hranou možností
Černovik
2017 Konvert
Ljod
Дух Соноры
Странник
2016 Polina
Viking
2015 Bitva o Sevastopol
2011 Balada o bombardérovi

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
Něnastě (TV seriál)
Pristavy (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Vně igry (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Dinozavr (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
Operacija Muchabbat (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Pikovyje damy (S01E12)
Častica vselennoj (TV seriál)
Četvjortaja smena (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
Lučšij drug (S04E27)
další epizody (4)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Molodaja gvardija (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
I šarik verňotsja (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 9 (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Děffčonki (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2009 Voroniny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace