foto

Alexandr Sokolovskij

  • nar. 12.2.1989 (31 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kalmar
Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2018 Rubež
2017 Vetěr peremen (TV film)
2016 Odnoklassnicy
Superplochije
2008 Všichni umřou, jen já ne

TV seriály

2020 257 pričin, čtoby žiť (TV seriál)
Falšivyj flag (TV seriál)
Magomajev (TV seriál)
Smerť v objektive (TV seriál)
Aura ubijstva (E02)
2018 Grand (TV seriál)
Kalbimin Sultanı (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Suvenir z Odesy (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Byvšije (TV seriál)
Prokljatije spjaščich (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Chvost (TV seriál)
Tancy na grani (E29)
Sklifosovskij (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S02E05)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
další epizody (4)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky