foto

Alexandr Sokolovskij

  • nar. 12.2.1989 (30 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rubež
2017 Vetěr peremen (TV film)
2016 Odnoklassnicy
Superplochije
2008 Všichni umřou, jen já ne

TV seriály

2018 Kalbimin Sultanı (TV seriál)
Suvenir z Odesy (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Prokljatije spjaščich (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Chvost (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S02E05)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
další epizody (4)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace