foto

Andrej Pynzaru

  • nar. 16.12.1986 (34 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cirkač
2017 Gogol: Začátek (TV film)
2016 Ura! Kanikuly!
2013 Puťovka v žizň

TV seriály

2020 Smerť v objektive (TV seriál)
Aura ubijstva (E02)
2019 Agata i sysk. Koroleva briljantov (TV seriál)
Kukhnya. Voyna za otel (TV seriál)
Sled lisicy na kamňach (TV seriál)
Tajna posledněj glavy (TV seriál)
Černobyl (TV seriál)
Anatomija ubijstva (TV seriál)
Smerť na zeljonom ostrove (S02E01)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Iz grjazi v kňazi (S02E32)
2018 Fitněs (TV seriál)
Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Konnaja policija (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Verbovščik (E19)
Realizacija (TV seriál)
Prochodnaja peška (S01E02)
Sumrak (S01E01)
2017 Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Zamok s sekretom (E05)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Koški-myški (S17E01)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Zapach smerti (S02E03)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Labirint (S02E03)
Profil ubijcy (TV seriál)
Extrasens (S02E07)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ubijstvo po vysšemu razrjadu (S07E18)
Ment v zakoně (TV seriál)
Něnaďožnyj partňor (S08E06)
Plata za strach (S08E01)
Pautina (TV seriál)
Krasnyj Fenix (S08E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šakaly (S14E02)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Zarplata (S02E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Semja bez uroda (S13E08)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Po zakonu sovesti (S07E20)
2011 Šaman (TV seriál)
Samoubijca (S01E07)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sam sebe supermen (S11E27)
2009 Bomž (TV seriál)
Kaťa (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Žizň na export (S03E24)
2006 Staršeklassniki (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
2000 OBŽ (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky