foto

Steve Rossi

  • nar. 25.5.1932
    New York City, New York, USA
  • zem. 22.6.2014 (82 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Mexičan
Vegas, City of Dreams
1970 Man from O.R.G.Y., The
1966 The Last of the Secret Agents?

TV seriály

1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1987 The Howard Stern Show (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 Operation: Entertainment (TV pořad)
1967 Personality (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
The Face Is Familiar (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
Where the Action Is (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 Talent Scouts (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
The New Steve Allen Show (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1952 House Party (TV pořad)
I've Got a Secret (TV pořad)
Today (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace