foto

Vitas Ejzenach

  • nar. 31.1.1965 (54 let)
    Kemerovo, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Smajlik

TV seriály

2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Nězvanyj gosť (S07E27)
Staryje sčety (S07E10)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Čjornyje glaza (S01E11)
Narkotrafik (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Škatulka Altěrgotta. Časť 2 (S08E16)
Škatulka Altěrgotta. Časť 1 (S08E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace