foto

Vitas Ejzenach

  • nar. 31.1.1965 (56 let)
    Kemerovo, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Smajlik

TV seriály

2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 16 (E16)
Litějnyj (TV seriál)
Nězvanyj gosť (S07E27)
Staryje sčety (S07E10)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Čjornyje glaza (S01E11)
Narkotrafik (TV seriál)
Vsjo dlja pobedy (E01)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Škatulka Altěrgotta. Časť 2 (S08E16)
Škatulka Altěrgotta. Časť 1 (S08E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky