foto

Samuel Matlovsky

  • nar. 27.10.1921
    Canal Zone, Panama
  • zem. 17.2.2004 (82 let)
    Haverhill, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1981 July Group, The (TV film)
1979 Fish Hawk
1977 The Fighting Men (TV film)
1973 Můj kamarád lachtan
1967 Games
Gentle Giant
Wings of Fire (TV film)
1966 Birds Do It
Příběh kosatky
The Dangerous Days of Kiowa Jones (TV film)
1962 Third of a Man

TV seriály

1986 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Mučivý vítr (S02E06)
Maléry jsou můj denní chleba (S02E05)
Přestřelka u Cyrana (S02E04)
další epizody (6)
1974 Salty (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Já, Mudd (S02E12)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1959 Zero Mostel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky