foto

Oleg Zabolotnyj

  • nar. 18.5.1958 (60 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Posle těbja
Tajna kumira
2013 Cholodnoje bljudo (TV film)
Metro
2009 Kogda my byli sčastlivy... (TV film)
2005 Státní rada
1997 Ně valjaj duraka...
1990 Dina
1988 Ně zabuď ogljanuťsja (TV film)

TV seriály

2017 Bumerang (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
Semja Svetoforovych (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
2013 Pasečnik (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Kodex česti (TV seriál)
Pioněrskije zorki (S06E04)
2012 Lesnik (TV seriál)
Lesnyje braťja (S02E17)
2011 Kontrigra (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Dobraja tradicija (S03E10)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Imitator (S04E01)
Kodex česti (TV seriál)
Falsifikacija (S05E06)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Pagubnaja strasť (S04E02)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2001 Podozrenie (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)
1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace