foto

Mollie Maureen

  • nar. 16.8.1904
    Irsko
  • zem. 26.1.1987 (82 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Malá Dorritka
1985 Past Caring (TV film)
1983 Hříšnice
Kletba Růžového pantera
1980 The Orchard End Murder
1979 An Honourable Retirement (TV film)
1977 Žvahlav
1974 Callan
1970 Soukromý život Sherlocka Holmese
1968 Twisted Nerve
1964 Silent Playground
1961 Girl on the Boat, The
1957 Kill Me Tomorrow
1952 Simpkin (TV film)
1939 Sheppey (TV film)
Ship in the Bay, A (TV film)

TV seriály

1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Sally Ann (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Born and Bred (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Jubilee (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Jack the Ripper (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Sinners, The (TV seriál)
1969 The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Please Sir! (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Katy (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Hour of Mystery (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1963 Merry-Go-Round (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace