foto

Maxim Bramatkin

  • nar. 5.1.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sjem par něčistych
2015 Něulovimyje: Poslednij geroj
2011 Bezdelniki
2002 Hvězda

TV seriály

2018 Lapsi (TV seriál)
2016 Olga (TV seriál)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
2014 Novogodnij rejs (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Kremeň. Osvobožděnije (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
2012 ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Karamel (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zolotoj gol (S03E20)
Svetofor (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Lovuška (S01E06)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Vorotily (TV seriál)
2005 Soldaty 4 (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Spjat ustalyje igruški (S03E03)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2001 FM i rebjata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky