foto

Arkadij Volgin

  • nar. 25.8.1939 (80 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zolotoje sečenie
1989 Končina (TV film)
1982 Kraža (TV film)
1976 Meňa eto ne kasajetsja
1967 Operacija Trest (TV film)
1965 Havárie
1962 Let číslo 713

TV seriály

2019 Zamok iz peska (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Perevorot (E07)
Slepyje (E06)
Gluposť i izmena (E04)
2016 Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Polovinki něvozmožnogo (TV seriál)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Posledňaja ochota (S01E04)
Princip Chabarova (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Založniki (S02E24)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Priličnyje ljudi (S05E04)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Svežaja krov (S05E14)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky