foto

Dominik Moll

  • nar. 7.5.1962 (57 let)
    Bühl, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2019 Seules les bêtes
2016 Des nouvelles de la planète Mars
2011 Mnich
2005 Lumík
2000 Harry to s vámi myslí dobře
1994 Intimité
1987 Gynécologue et sa secrétaire, Le

TV seriály

2019 Eden (TV seriál)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)

Herecká filmografie

Filmy

2009 La Reine des pommes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky