foto

Vjačeslav Korotkov

  • nar. 7.2.1973 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Možno mně těbja obňať? (TV film)
Poslední bohatýr
2015 Vojna polov
2014 Rokovoje nasledstvo (TV film)
2013 Osobyj slučaj
2012 Válka špionů
2011 Moskva-ně Moskva
2009 Ivan Hrozný

TV seriály

2018 Berjozka (TV seriál)
Klub obmanutych žen (TV seriál)
Moja zvezda (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Operation Moscow (TV seriál)
Suchar (TV seriál)
Ženščina s prošlym (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2017 Bumerang (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Železnaja ledi (S02E58)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
Ključ k jego serdcu (TV seriál)
Siňaja roza (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Pochiščenije Evy (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Moloďožka (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Podkova na udaču (S02E32)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
ZAGS (TV seriál)
2012 Děffčonki (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
2010 Vsjo radi těbja (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Extrasens (S04E04)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky