foto

Šóko Kikuči

  • nar. 24.7.1970 (49 let)
    Iwate, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Učú Show e jókoso
2003 Madžú sensen: The Apocalypse
2001 Babel nisei
Hamtaró no otandžóbi: Mama o tazunete sanzen teči teči
1999 Digimon Adventure gekidžóban
1998 Golgo 13: Queen Bee
1997 Pendant
Slayers Great

TV seriály

2009 Nanami-čan: 6th Series (TV seriál)
2008 Nanami-čan: 5th Series (TV seriál)
2007 Nanami-čan: 4th Series (TV seriál)
2006 Nanami-čan: 3rd Series (TV seriál)
2005 Nanami-čan: 2nd Series (TV seriál)
2004 Nanami-čan (TV seriál)
2003 Crush Gear Nitro (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
2001 Groove Adventure Rave (TV seriál)
Hand Maid May (TV seriál)
Salaryman Kintaró (TV seriál)
Tantei šónen Kageman (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
1999 Bakukjú renpacu! Super B-Daman (TV seriál)
Džibaku-kun: Twelve World Story (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Tocugeki! Papparatai (TV seriál)
1997 Kjúmei senši Nanosaver (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Bakusó kjódai Let's & Go!! (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Wankorobé (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky