foto

Ulrich Simontowitz

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Autobahn (studentský film)
2000 Neporazitelní (TV film)
1999 Lola + Bilidikid
1995 Unbeständig und kühl (TV film)
1990 Hopnick
1989 Geld macht nicht glücklich (TV film)

TV seriály

2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Papakind (S03E24)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sternstunden (S02E08)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Einsam, zweisam, dreisam (S09E41)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Florida (S05E10)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Ich lass mich scheiden (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Der Einbruch (S01E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Kehrseite des Ruhmes (S04E12)
2000 Monsignor Renard (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Konečná pro všechny (S01E09)
1989 Mittendrin (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky