foto

Jens Ohlin

  • nar. 3.7.1974 (45 let)
    Burlöv, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pan Dort
2017 Turkkiosken
2015 Nesmrtelní
2012 Bitchkram
2005 Krama mig

TV seriály

2019 Heder (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace