foto

Shin-ae Seo

  • nar. 20.10.1998 (21 let)
    Giba, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Seo Sin Ae je mladinká jihokorejská herečka, která poprvé debutovala v roce 2004 v reklamě na mléko. Brzy poté se stala známou dětskou hvězdou. Svoji první roli si zahrála v roce 2005 ve filmu Mr. Quiz King. Dva roky poté se objevila ve dvou dalších filmech (Meet Mr. Daddy a My love) a v seriálu Thank you, kde ztvárnila jednu z hlavních rolí. Za tuto roli získala mnoho pozitivních ohlasů.

Od roku 2009 dostala několik dalších vedlejších i hlavních rolí v seriálech. Poslední z nich byla v seriálu The Queen's classroom z roku 2013.

I přes svůj nízký věk má Sin Ae spoustu hereckých úspěchů a nikdo nepochybuje o tom, že ji jich spousta ještě čeká.

Petra "Pethushka" O.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dangshinui bootak
2016 Seutabag'seu dabang
2015 Misseu waipeu
2007 Nae sarang
Nunbusin nare
2005 Miseuteo jubukwijeuwang

TV seriály

2018 Naraolla (TV seriál)
2016 Akmongseonsaeng (TV seriál)
Deobeulyu (TV seriál)
Sollomoneui wijeung (TV seriál)
2013 Donui hwashin (TV seriál)
Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Yeowangui kyosil (TV seriál)
2010 Gumiho: yeowoonuyidyun (TV seriál)
Sonyeon, sonyeoreul mannada (TV seriál)
2009 Cheongcheun yeochan (TV seriál)
Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2007 Komapseumnida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky