foto

Pamela B. Warner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2004 Zločinecká mysl (TV film)
2003 Dry Cycle
2000 Lovkyně (TV film)
1999 Dumbarton Bridge
Podivné prázdniny (TV film)
1998 Život jako večírek: Příběh Pamely Harrimanové (TV film)
1997 Dokonalý zločin (TV film)
1996 Maniak
Nikdo nic neřekl (TV film)
The Road to Galveston (TV film)
1995 Dad, the Angel & Me (TV film)
1994 Stín posedlosti (TV film)
Volání o pomoc (TV film)
1993 Lovci snů (TV film)
Love, Lies & Lullabies (TV film)
Noc uprchlíků (TV film)
1992 Tajná mise
1991 Cizinec mezi svými (TV film)
Femme Fatale
Pronásledovaní (TV film)
The Hit Man (TV film)
1989 Noční procházka (TV film)
1988 Mimozemšťani z L.A.
1984 Ghost Warrior
The Last Winter

TV seriály

2003 Dragnet (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Columbo má rád noční život (S10E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky