foto

Shin-yang Park

  • nar. 1.11.1968 (50 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Baksoogundal
2012 Misseu GO
2007 Nunbusin nare
2004 Beomjweui jaeguseong
2003 4 inyong shiktak
2001 Dalmaya nolja
Indian sseommeo
2000 Kilimanjaro
1999 Hwaiteu ballentain
1998 Yaksook
1997 Bbeuajong
Motel Kaktus
Pyeonji

TV seriály

2019 Dongnebyeonhosa jodeulho 2 : joewa beol (TV seriál)
2018 Gongjunggeune (TV seriál)
2016 Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
2011 Ssain (TV seriál)
2008 Baramui hwawon (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
2004 Pariui yeonin (TV seriál)
1998 Nae maeumeul ppaeteobwa (TV seriál)
1996 Saranghandamyeon (TV seriál)

Dokumentární

2008 Woori aeksyeonbaewooda

Host

TV pořady

2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky