foto

Shannon Collis

  • nar. 26.4.1986 (33 let)
    Lawrence, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Snapshots
2016 American Wrestler: The Wizard
2015 i-Lived
2014 Skrytá vada
2012 The Punisher: Dirty Laundry
2009 Smile Pretty
2007 Jane Doeová: Pouta, která spojují (TV film)
2004 Jezdkyně (TV film)
2003 L.A. Confidential (TV film)
Maniac Magee (TV film)
2001 Without Charlie
2000 Unauthorized Brady Bunch: The Final Days (TV film)

TV seriály

2019 Dark/Web (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2004 Darcy's Wild Life (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
The O'Keefes (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky