foto

Han-byeol Park

  • nar. 17.11.1984 (34 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Park Han-Byul se proslavila už při studiu na Anyang Art High School, když umístila své fotografie na internet, kde spoustě lidem připomínala herečku Jun Ji-hyun. Zaregistrovala se do herecké agentury a v roce 2003 debutovala v hororu WISHING STAIRS. Kvůli roli absolvovala náročný dvouměsíční kurs baletu.

Od té doby dostala několik rolí v jihokorejských televizních seriálech. Na filmových plátnech se znovu objevila až v roce 2008 v akčním dramatu FATE. O rok později dostává příležitost jako jedna z hlavních představitelek v hororu YOGA.

Už od střední školy má vztah s korejským popovým zpěvákem Se7en.

Petr "IQ Tiqe" Stupka

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bunshinsaba 2
2012 Doo gaeui dal
2011 Mai beullaek minideureseu
2008 Sookmyeong
2003 Yeogogoidam 3 - yeowoo gyedan

TV seriály

2019 Seulpool ddae saranghanda (TV seriál)
2017 Bogeumam (TV seriál)
Saekdaleun namnyeo (TV seriál)
2016 Anturaji (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
2013 Jalkiun ttal hana (TV seriál)
2011 Galsulog gisedeungdeung (TV seriál)
2010 O! mai reidi (TV seriál)
2009 Dahamgge chachacha (TV seriál)
2007 Keopeulbeureking (TV seriál)
Pureun mulgogi (TV seriál)
2006 Hwansangeui keopeul (TV seriál)
Peurijeu (TV seriál)
2004 Hankangsutareyong (TV seriál)
2003 Yojosuknyeo (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 정글의 법칙 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky