foto

Dan Gregor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Most Likely to Murder

TV seriály

2018 Šílená bejvalka (TV seriál)
Trent?! (S03E12)
2017 Šílená bejvalka (TV seriál)
Will Scarsdale Like Josh's Shayna Punim? (S02E10)
2016 Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm Going to the Beach with Josh and His Friends! (S01E09)
2015 The Comedians (TV seriál)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Partička pokeru (S09E05)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ultimátní Trik 1/2 (S08E11)
46 minut (S07E14)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Legentátní (S06E19)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Most Likely to Murder

TV seriály

2019 Šílená bejvalka (TV seriál)
I Have a Date Tonight (S04E16)
2018 Šílená bejvalka (TV seriál)
I See You (S04E06)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Šílená bejvalka (TV seriál)
I Have To Get Out (S04E13)
I Need a Break (S04E12)
2018 Šílená bejvalka (TV seriál)
Trent?! (S03E12)
Portlandia (TV seriál)
No Thank You (S08E03)
2016 Šílená bejvalka (TV seriál)
Why Is Josh in a Bad Mood? (S01E17)
2015 The Comedians (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky