foto

Tae-ran Lee

  • nar. 25.3.1975 (46 let)
    Okres Yeonggwang, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Doo beonjjae seumool
2015 Chi dao
Helmeoni
2013 Mai boi
2007 Eokkaeneomeoui yeonin

TV seriály

2019 SKY kaeseul (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (8)
2018 Ggeutggaji sarang (TV seriál)
SKY kaeseul (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2015 Yeojareul woolryeo (TV seriál)
2013 Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2012 Anaeui jagyeog (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
2008 Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)
2006 Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Jangmitbit insaeng (TV seriál)
2004 Kyeolhonhago aipeun yeoja (TV seriál)
2003 Aejungmanse (TV seriál)
Noran sonsugeon (TV seriál)
2002 내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Eojjeomyeon joha (TV seriál)
Hong Guk Young (TV seriál)
Neibi (TV seriál)
2000 Sarangeun amuna hana (TV seriál)
1999 Annyoung nae sarang (TV seriál)
Nalmada haengbokhae (TV seriál)
1998 Nae maeumeul ppaeteobwa (TV seriál)
Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)
1996 Hyeongjeui gang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky