foto

Seo-yeon Jin

  • nar. 18.1.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dokjeon
2012 Banchangggyo
2008 Romaentik aillaendeu
2007 Ibeueui yuhok - Jongeun anae

TV seriály

2020 Bondaero malhara (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Eebeueuisalang (TV seriál)
2013 Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
Yeolae (TV seriál)
2010 Bolsurok aegyomanjeom (TV seriál)
2007 Mediceolgibang younghwagwan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky