foto

Olga Staškevič

  • nar. 10.2.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bělyje noči
Jana+Janko
Kalejdoskop suďby (TV film)
O lásce - pouze pro dospělé
2015 Archipelag
2013 Iuda
Sčastlivyj maršrut (TV film)
2012 Zoluška
2008 Láska bláznivá

TV seriály

2016 Kamennoje serdce (TV seriál)
Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
2013 Ottěpel (TV seriál)
SašaTaňa (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Igra v kosti (S06E01)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Mladšij brat (S01E06)
Mužčina vo mně (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
2010 Serafima prekrasnaja (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Po sovesti (S03E53)
Sokrovišča Tibeta (S03E52)
Sumasšedšije děňki (S03E51)
další epizody (5)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Kredit doverija (S03E02)
2009 Barvicha (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Oko za oko (S01E10)
Suchari iz Amstěrdama (S01E02)
Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Močalka (S03E30)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2007 Soldaty 12 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Čužoje zoloto (S04E07)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky