foto

Agnieszka Kawiorska

  • nar. 29.1.1982 (38 let)
    Sandomierz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krime story. Love story
2019 Miłość
2018 Pitbull: Ostatni pies
2007 Katyň
2005 Legenda

TV seriály

2020 Ślad (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
Episode 9 (S04E09)
další epizody (8)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zdążyć przed mordercą (S15E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ryzykowna teoria (S23E03)
2019 Ślad (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 9 (S03E09)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (33)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Rozprawa (S04E11)
Porachunki (S04E07)
Przesłuchania (S04E06)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 28 (S01E28)
Episode 26 (S01E26)
Episode 24 (S01E24)
další epizody (10)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Spisani na straty (S20E30)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Fałszywy trop (S01E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S09E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mamusia (S18E09)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Niania (S12E05)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Mord a la carte (S03E05)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
2009 Majka (TV seriál)
Przystań (TV seriál)
Plecaczek (E12)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Szantaż (S01E10)
Trzeci oficer (TV seriál)
Dezerter (E01)
Pitbull (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
2007 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Sprawa Batyckich, cz. 2 (E33)
Sprawa Batyckich, cz. 1 (E32)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2006 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (6)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Wiedźmy (TV seriál)
Dzieje drugiego pocisku (E13)
Jak struś z psem (E12)
Delikatność uczuć (E09)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky