foto

Grzegorz Małecki

  • nar. 16.6.1975 (44 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mistrz
2019 Kurýr
Legiony
Piłsudski
2017 Na układy nie ma rady
PolandJa
2015 Wkręceni 2
2013 Heavy Mental
2011 Jak se zbavit celulitidy
Och, Karol 2
2000 Noc świętego Mikołaja (TV film)
Purimový zázrak (TV film)

TV seriály

2020 Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
Zofia (S08E03)
Zdrada (S08E02)
2019 Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
další epizody (13)
2018 Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Pomyłka? (S07E04)
Nie chodzi o mnie (S07E03)
další epizody (13)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Pełzająca dyktatura (S02E08)
Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (S01E10)
#hycel (S01E09)
Blondynka (TV seriál)
Gdy wracają duchy (S06E02)
Nareszcie w domu (S06E01)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
další epizody (10)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Tajemnica lekarska (S08E05)
Blondynka (TV seriál)
Gama (S05E04)
Upadek (S05E03)
Tutejsi i reszta (S05E02)
další epizody (4)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (9)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (11)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Kuzyn Artur (S04E18)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 2 (S03E02)
2012 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
2009 39 i pół (TV seriál)
Cienie na ścianie (S03E07)
Najemcy (S03E05)
Genowefa (S03E04)
další epizody (6)
Czas honoru (TV seriál)
Serwus, panowie (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky