foto

Ho-yeong Son

  • nar. 26.3.1980 (40 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Hieoro
2009 Geolpeurenjeu
2007 Yonguijudo miseu sin

TV seriály

2016 Doogeundoogeun seupaikeu (TV seriál)
2013 Ilmalui soonjung (TV seriál)
2012 Dolongnyong dosawa geulimja jojagdan (TV seriál)
2010 Bujaeui tansaeng (TV seriál)
2008 Geubooni osinda (TV seriál)
Miseuteori hyeongsa (TV seriál)
Sarangeun masitda (TV seriál)
2000 Nonseutob 2 (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 나의 약점 (hudební videoklip)
너 같은 사람 없어 (hudební videoklip)
2011 Yeppeugo miwotda (hudební videoklip)
2009 기억과 추억 (hudební videoklip)
2008 I Know (hudební videoklip)
2006 사랑은 이별을 데리고 오다 (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Bulhuui myeonggok : jeonseoreul noraehada (TV pořad)
놀라운 토요일 (TV pořad)
2017 원나잇 푸드트립 먹방레이스 (TV pořad)
2014 EXO 90:2014 (TV pořad)
별바라기 (TV pořad)
2013 Isip segi misonyeon (TV pořad)
마스터셰프 코리아 셀러브리티 (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2016 나의 약점 (hudební videoklip)
너 같은 사람 없어 (hudební videoklip)
2011 Yeppeugo miwotda (hudební videoklip)
2008 I Know (hudební videoklip)
2006 사랑은 이별을 데리고 오다 (hudební videoklip)