foto

Florian Iwersen

  • nar. 7.2.1974 (47 let)
    Flensburg, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tatort - KI (TV film)
2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
Schutzpatron. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2015 Tatort – Die letzte Wiesn (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2012 Die Schuld der Erben (TV film)
Milchgeld. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2011 Föhnlage. Ein Alpenkrimi (TV film)
Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
2009 Vraždy na dožínky (TV film)
2001 Morgenland

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Fair Trade (S04E05) - původní scénář
V podezření (TV seriál)
Evas letzter Gang (E30)
Donna Leonová (TV seriál)
Stille Wasser (E26)
2018 Donna Leonová (TV seriál)
Endlich mein (E24)
2017 München Mord (TV seriál)
Einer der's geschafft hat (E05)
Donna Leonová (TV seriál)
Tod zwischen den Zeilen (E23)
2016 V podezření (TV seriál)
Verlorene Sicherheit (1) (E26)
Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2015 Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
2014 V podezření (TV seriál)
Mutterseelenallein (E22)
2013 V podezření (TV seriál)
Ohne Vergebung (E20)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzweiflung (S13E05)
Wahre Liebe (S12E21)
Bella Block (TV seriál)
Angeklagt (E34)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bombenstimmung (E17)
2011 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Gierig (E15)
Donna Leonová (TV seriál)
Das Mädchen seiner Träume (E17)
2010 Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky