foto

Florian Iwersen

  • nar. 7.2.1974 (45 let)
    Flensburg, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Unter Verdacht - Evas letzter Gang (TV film)
2018 Tatort - KI (TV film)
2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
Schutzpatron. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
Unter Verdacht - Verlorene Sicherheit (TV film)
2015 Tatort – Die letzte Wiesn (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Unter Verdacht - Mutterseelenallein (TV film)
2013 Bella Block - Angeklagt (TV film)
Unter Verdacht - Ohne Vergebung (TV film)
2012 Die Schuld der Erben (TV film)
Milchgeld. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2011 Föhnlage. Ein Alpenkrimi (TV film)
Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
2009 Vraždy na dožínky (TV film)
2001 Morgenland

TV seriály

2018 Donna Leonová (TV seriál)
Endlich mein (E24)
2017 München Mord (TV seriál)
Einer der's geschafft hat (E05)
Donna Leonová (TV seriál)
Tod zwischen den Zeilen (E23)
2016 Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2015 Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzweiflung (S13E05)
Wahre Liebe (S12E21)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bombenstimmung (E17)
2011 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Gierig (E15)
Donna Leonová (TV seriál)
Das Mädchen seiner Träume (E17)
2010 Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky