foto

Albert Ruben

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Kojak: Osudná chyba (TV film)
1989 Incident na temné řece (TV film)
1987 Kojak: The Price of Justice (TV film)
1985 Kojak: The Belarus File (TV film)
Reunion at Fairborough (TV film)
1984 Countdown to Looking Glass (TV film)
1983 Trackdown: Finding the Goodbar Killer (TV film)
1982 Neighborhood, The (TV film)
1980 City in Fear (TV film)
1976 Secret Life of John Chapman, The (TV film)
1975 Blue Knight, The (TV film)
Foster and Laurie (TV film)
1974 Visit to a Chief's Son
1973 Connection, The (TV film)
Sedm a víc
1972 Journey Through Rosebud
1971 River of Mystery (TV film)
1969 Skirts of Happy Chance, The (TV film)

TV seriály

1981 Shannon (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1987 Kojak: The Price of Justice (TV film)
1985 Kojak: The Belarus File (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace