foto

Tae-kwang Hwang

  • nar. 15.12.1974 (46 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chioebeobgwon
2014 Deulgaedeul
2013 Kaechimi
Norigae
2012 Gongjungsahui
Samooleui bimil
2008 Keunyeoneun yeobbeottda
2007 Ssonda
2006 Janhoghan chulgeun
2002 Pobřežní hlídka
2001 Jopok manura

TV seriály

2018 Boksunoteu 2 (TV seriál)
Shyucheu (TV seriál)
2017 Boksunoteu (TV seriál)
Pasukkun (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
Sigeuneol (TV seriál)
2015 Di dei (TV seriál)
2014 Ahobsoo sonyeon (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2012 Jiwoonsoodaetong (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
2007 Komapseumnida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky