foto

Katarzyna Radochońska

  • nar. 11.4.1975 (45 let)
    Przemyśl, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ptačí řeč
2017 Já a můj táta
2011 Noc plná zázraků
2005 Odpusť

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Falowanie i spadanie (S01E02)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (6)
Lekarze (TV seriál)
Egzamin (S04E03)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (4)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2009 39 i pół (TV seriál)
Bez trzymanki (S02E06)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2006 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Fantazje kulinarne (E10)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Niania (TV seriál)
Czarodziej parkietu (S03E04)
2005 Dziki 2. Pojedynek (TV seriál)
Pechowy kuzyn (E10)
Trafiony – zatopiony (E09)
Ufo w Bobrach (E08)
další epizody (10)
Kryminalni (TV seriál)
Randka ze śmiercią (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky