foto

Joachim Zschocke

  • nar. 11.8.1928
    Essen, Preußen, Německá říše
  • zem. 27.1.2003 (74 let)
    Dresden, Sachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
Polizeiruf 110 - Grawes letzter Fall (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Arme Schweine (TV film)
1993 Geschichten aus der Heimat - Beziehungskisten/Teufelsbräute/Der Hundertjährige (TV film)
Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Träume (TV film)
Unerwartete Bescherung (TV film)
1989 Der Drache Daniel
Die weiße Katze
Polizeiruf 110 - Trio zu viert (TV film)
1988 Bremer Stadtmusikanten, Die
Großvaters Suppenkessel
1987 Ali und der Hexenmeister
Der Hase im Rausch
1986 Die Herausforderung (TV film)
Odyssea
1985 Mein lieber Onkel Hans (TV film)
1984 Berg Simeli
Der gestiefelte Wolf
1983 Das Puppenheim in Pinnow (TV film)
1982 Zahl bar, wenn du kannst (TV film)
1979 Der blaue Helm (TV film)
Husopaska u studny (TV film)
Jeder singt auf seine Weise
1978 Das gestörte Fest
1977 Schusterjunge Zwirnchen
1973 Nešvindluj, miláčku!
1972 Romanze für einen Wochentag (TV film)
1971 Čjornje suchari
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
Die Nächte des Zorns (TV film)
1969 Jungfer, Sie gefällt mir
1968 Der Geizige (TV film)
1966 Der Meisterdieb
Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)
Steinzeitlegende
1965 Gegensätzliche Leidenschaften (TV film)
1963 Die Fontäne (TV film)
1962 Druhá kolej
1960 Silvesterpunsch

TV seriály

1994 Elbflorenz (TV seriál)
1990 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Blonder Tiger, schwarzer Tango (E138)
1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Da mach' ich nicht mit (E123)
1987 Spuk von draussen (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich werde dich nie verraten (E114)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1973 Eva a Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky