foto

Konrad Marszałek

  • nar. 22.11.1979 (40 let)
    Świdnica, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Plan B
2017 Vztek
2010 Prosta historia o miłości

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 19 (S02E19)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Oberwanie chmury (E05)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Mężczyzna bez pamięci (S09E04)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
Czas honoru (TV seriál)
Koniec tej miłości (S05E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky